Grav accident în capitală. Un camion a dat într-un stâlp, iar pilonul a căzut peste o mașină

Grav accident pe strada Petricani. Un camion a doborât un stâlp, iar pilonul a căzut peste o mașină. Imaginile de la fața locului au fost postate în grupul...

Grav accident pe strada Petricani. Un camion a doborât un stâlp, iar pilonul a căzut peste o mașină.

Imaginile de la fața locului au fost postate în grupul AutomobilistMD, pe o rețea de socializare.

În secvențele video se observă pilonul doborât la pământ, dar și firele electrice, ajunse la pământ. Totodată se vede și camionul, dar și mașina accidentata în partea din spate. Internauții scriu în comentarii că mai întâi șoferul camionului a lovit în stâlp, iar din cauza loviturii, pilonul a căzut, avariind o mașină ce mergea regulamentar. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la poliția capitalei, Natalia Stati a declarat că apelul la 112 a fost făcut la ora 15.20.

La fața locului s-a deplasat o echipă de la secția accidente rutiere pentru a documenta cazul. Preliminar se cunoaște în urma accidentului rutier nimeni nu a avut de suferit. Totuși, șoferul mașinii s-a pomenit cu portiera de la portbagaj distrusă, iar din cauza pilonului care a căzut perpendicular pe carosabil, în zonă s-au format ambuteiaje și s-a circulat dificil. Oamenii legii au înregistrat cazul, iar acum urmează să constate din ce cauză șoferul camionului a pierdut controlul asupra direcției și a dat în stâlp. Dacă acesta va fi găsit vinovat de producerea impactului, el riscă 1500 de lei amendă și șase puncte de penalizare.

In this article