Usatîi, atac frontal la Maia Sandu: Ea este de vină că președintele țării este Igor Dodon

Lidera PAS, Maia Sandu, este de vină pentru accederea la putere a preşedintelui Igor Dodon. Declaraţia aparţine preşedintelui “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, şi a fost făcută în cadru...

Lidera PAS, Maia Sandu, este de vină pentru accederea la putere a preşedintelui Igor Dodon. Declaraţia aparţine preşedintelui “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, şi a fost făcută în cadru unui interviu pentru portalul cotidianul.md.

“Maia Sandu e de vină că președintele țării este Igor Dodon. Dacă era alt candidat, Dodon nu era președinte”, a declarat Renato Usatîi.

Nu este pentru prima dată când Renato Usatîi lansează săgeţi otrăvite în adresa Maiei Sandu. La începutul anului 2019, liderul „Partidului Nostru” spunea că Sandu ar fi dependentă de banii lui Ilan Şor, fost primar de Orhei. „Maia Sandu mai stă în mașină la Șor, iar Șor poate să o țină cu ceva pe Maia și asta tot e spectacol”, declarat Usatîi, într-un live pe Facebook.

Nici liderul PPDA, Andrei Năstase, fostul partener de bloc al Maiei Sandu, nu a scăpat de atacurle lui Renato Usatîi. Acesta l-a acuzat pe Năstase de incompetenţă şi de faptul că acesta „a uitat că poliţia poate intenta dosare penale”

Iar la începutul anului 2020, liderul „Partidului Nostru” declara, ironic, că liderul PPDA, Andrei Năstase, a decis să iasă de sub fusta Maiei Sandu, înaintându-şi candidatura la funcţia de şef al statului.

„Cred că nici vecinii din mahalaua lui nu au înţeles de ce a făcut-o. A avut probleme cu un an şi jumătate în urmă, când s-a băgat sub fusta Maiei Sandu şi se înăduşea, iar acum a înţeles că plămânii nu îi vor mai rezista şi s-a apucat să-şi înregistreze candidatura”, a declarat Renato Usatîi, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

In this article