Un vehicul de pe ruta Ungheni-Bălți s-a făcut scrum

Un tren cu pasageri, care circula pe ruta Ungheni-Bălți, a luat foc aseară, în jurul orei 18.00, între satele Cioropcani și Stolniceni din raionul Ungheni. Treizeci de pasageri...

Un tren cu pasageri, care circula pe ruta Ungheni-Bălți, a luat foc aseară, în jurul orei 18.00, între satele Cioropcani și Stolniceni din raionul Ungheni. Treizeci de pasageri au fost evacuați, iar la spital au ajuns mecanicul de locomotivă și asistentul său, transmite Breaking News, cu referire la democracy.md.

Incendiul a izbucnit în interiorul locomotivei la scurt timp după ce trenul a pornit din stația Cioropcani. Imediat, garnitura a fost oprită, iar pasagerii, care se aflau în două vagoane, au fost evacuați. Din cauza fumului inhalat, conducătorul locomotivei și colegul său au fost luați de către o ambulanță și duși la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență menționează într-un comunicat de presă că focul a distrus 80% din locomotivă. Pompierii au reușit să împiedice extinderea incendiului spre vagoane.

 

In this article


Join the Conversation