Un taximetrist, bătut de către clienți și deposedat de mașină la Briceni

Un șofer de taxi a rămas fără mașina de serviciu după ce a fost atacat de către patru bărbați care au refuzat să achite pentru serviciile taximetristului. Aceștia...

Un șofer de taxi a rămas fără mașina de serviciu după ce a fost atacat de către patru bărbați care au refuzat să achite pentru serviciile taximetristului. Aceștia l-au lovit în cap cu o sticlă de cognac, după care i-au aplicat lovituri cu picioarele și pumnii.

Cazul s-a produs în noaptea de 14 spre 15 ianuarie, în jurul orei 00:30, pe o stradă din orașul Briceni, transmite breakingnews.md, cu referire la pulsmedia.md.

S-a stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 32 de ani, originar din localitatea Hlina, Briceni, care activează în calitate de taximetrist în oraș. Acesta ar fi luat un grup de patru persoane care au refuzat să-i achite pentru cursă, după care unul dintre ei a scos o sticlă de cognac cu care l-a lovit în cap pe taximetrist.

Cei patru clienți l-ar fi coborât pe taximetrist din automobil și ar fi început să-l bată cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, după care au urcat în mașina de model Dacia Logan și au plecat într-o direcție necunoscută.

După ce a fost bătut, bărbatul a mers la o stație PECO, de unde și a fost alertată poliția.

La scurt timp, după ce au fost sesizați despre acest caz, angajații IP Briceni, în colaborare cu agenții de patrulare ai INSP Nord, au tras pe dreapta taximetrul furat, la volanul căruia se afla un chișinăuian în vârstă de 47 de ani în stare de ebrietate, iar alt atacator era în calitate de pasager.

Aceștia au fost escortați la IP Briceni, iar peste aproximativ jumătate de ore, pe urme fierbinți oamenii legii i-au reținut și pe ceilalți doi atacatori.

Toate patru persoane, dintre care doi sunt orginari din Grimăncăuți, Briceni, unul din Chișinău, iar altul din Ocnița. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore fiind cercetați penal.

In this article