Un bărbat din Hâncești, împușcat la vânătoare

Un bărbat din raionul Hâncești a ajuns la spital după ce s-ar fi împușcat accidental la vânătoare. Victima și alte 16 persoane au organizat o vânătoare de mistreți...

Un bărbat din raionul Hâncești a ajuns la spital după ce s-ar fi împușcat accidental la vânătoare. Victima și alte 16 persoane au organizat o vânătoare de mistreți în apropierea satului Caracui din raionul Hâncești. Oamenii legii examinează și alte versiuni, iar două persoane au fost reținute, anunță Poliția.

Polițiștii au fost sesizați în după-amiaza zilei de 14 ianuarie curent precum că în extravilanul localității Caracui din raionul Hâncești a fost depistat un bărbat de 34 de ani, din același raion, cu o plagă provocată prin împușcare, în circumstanțe necunoscute deocamdată.

Ulterior, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Hâncești pentru îngrijiri medicale.

Preliminar, polițiștii au stabilit că victima, împreună cu alte 16 persoane, au organizat o vânătoare de mistreți, autorizată pe un teren forestier din localitate.

În baza actelor ridicate s-a stabilit că toți cei 17 bărbați sunt posesori legali de arme și dețin carnete de vânător.

Chiar dacă bărbatul rănit inițial a declarat că personal s-ar fi împușcat accidental, oamenii legii spun că examinează și alte versiuni. Victima este deja conștientă și urmează a fi audiată.

După incident, toate armele au fost ridicate, iar două persoane au fost reținute.

Potrivit Poliției, majoritatea participanților la respectiva vânătoare sunt în relații de rudenie.

Cazul a fost înregistrat și urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article