Un tânăr și-a decapitat mama cu o foarfecă de struguri

O femeie a murit în chinuri groaznice fiind ucisă de către propriul fiu în urma unui conflict. Crima a avut loc ieri-seară, în jurul orei 21:28, în localitatea...

O femeie a murit în chinuri groaznice fiind ucisă de către propriul fiu în urma unui conflict.

Crima a avut loc ieri-seară, în jurul orei 21:28, în localitatea Mărcăuți, raionul Dubăsari, la scurt timp după ce individul a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie.

Potrivit surselor PulsMedia.md, este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani, eliberat ieri dintr-un spital de psihiatrie. Acesta a fost internat cu schizofrenie, fiind însă trimis acasă pentru tratament ambulatoriu.

Bărbatul a fost adus la casa părintească de către sora sa, iar spre seară, în jurul orei 19:00, între el și mama lui, o femeie de 63 de ani, s-a iscat o ceartă care as-a soldat cu o crimă groaznică.

Sursele menționează că femeia i-ar fi adus aminte fiului său că acum câțiva ani acesta și-a omorât tatăl. Prin urmare, el a luat un ceaun și a lovit-o în cap pe mama sa.

„Femeia și-a pierdut cunoștința și a căzut la pământ, iar individul a luat o foarfecă de vie cu care a decapitat-o, după care, peste aproximativ două ore de la săvârșirea crimei, a sunat la Poliție și s-a predat benevol”, precizează sursele.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar individul urmează să fie internat din nou în Spitalul de Psihiatrie.

In this article