Un tânăr – reținut, după ce ar fi omorât un bărbat de 41 de ani. L-ar fi și îngropat după

Caz terifiant în nordul țării. Oamenii legii au reținut pentru 72 de ore un tânăr de 25 de ani, din satul Țiplești, raionul Sîngerei, fiind suspectat că și-ar fi...

Caz terifiant în nordul țării. Oamenii legii au reținut pentru 72 de ore un tânăr de 25 de ani, din satul Țiplești, raionul Sîngerei, fiind suspectat că și-ar fi omorât consăteanul de 41 de ani. Mai mult, ca să scape de cadavru acesta l-ar fi îngropat, informează poliția.

Bărbatul a fost reținut marți, 20 iunie, în municipiul Chișinău, iar potrivit poliției, acesta nu este la prima abatere de la lege. Anterior a fost judecat, iar la momentul reținerii era anunțat în căutare pentru comiterea unui huliganism.

„La 22 mai polițiștii din Sîngerei au fost sesizați de o femeie precum că fiul său, la 20 mai a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Ca urmare a acțiunilor întreprinse, polițiștii au depistat într-o groapă dintr-o gospodărie părăsită din același sat, cadavrul victimei cu semne vizibile de moarte violentă. La examinarea cadavrului, medicul legist a depistat aproximativ 31 de plăgi de cuțit și multiple excoriații. Omorul a fost descoperit în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de ofițerii  Direcției investigații „Nord”, Direcției investigații criminale a INI, angajații Inspectoratului de Poliție Sîngerei, sub conducerea Procuraturii raionului Sîngerei… Audiat de polițiști, acesta a declarat că s-a întâlnit cu victima pe drum, iar la un moment dat între ei s-a iscat un conflict spontan”, anunță IGP.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat săvârșit cu o deosebită cruzime. Conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 10 la 15 ani sau detenție pe viață.

In this article