Zelenski, avertizare pentru Putin: Lumea va găsi cum să-l ucidă

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la BBC, președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a vorbit despre pericolul care îl pândește pe omologul său rus, Vladimir Putin. Vladimir Zelenski consideră că...

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la BBC, președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a vorbit despre pericolul care îl pândește pe omologul său rus, Vladimir Putin.

Vladimir Zelenski consideră că lumea nu va permite președintelui rus, Vladimir Putin, să folosească arme nucleare împotriva Ucrainei și a spus că cercul intim al lui Putin este unul periculos, care ridică în mod constant subiectul unui atac nuclear, transmite breakingnews.md cu referire la Protv.ro.

„Eu pot să spun ce gândesc. Cred că se teme pentru viața lui. Cred că, dacă el (Putin – n.r.) nu încetează să amenințe lumea cu armele nucleare, lumea va găsi o modalitate de a-l ucide. Este foarte periculos și de aceea trebuie să fie foarte atent când transmite aceste mesaje. Consider că cercul său de oameni este periculos. Un cerc apropiat care aduce în discuție acest subiect. Este periculos faptul că a transportat armele corespunzătoare pe teritoriul Belarusului. Dar tot acest pericol este mai mult politic și mai mult mediatic, și mai mult informativ”, a declarat Zelenski pentru BBC, citat de Ukrainska Pravda.

Zelenski: „Putin a fost periculos pentru noi din 2014”

În același timp, Zelenski crede că liderul Rusiei nu este pregătit astăzi pentru armele nucleare, „pentru că se gândește la viața lui” și „se iubește foarte mult pe sine”. „În nici un caz nu vreau să fiu garantul unei persoane inadecvate care în secolul XXI a început un război în toată regula împotriva vecinului său”, a adăugat președintele Ucrainei.

„Președintele Putin a fost periculos pentru noi din 2014. Când a ocupat primele noastre teritorii. A devenit și mai periculos de la 24 februarie, când a lansat un război la scară largă. O persoană care a vorbit absolut deschis despre război și despre distrugerea ucrainenilor. Nu poate fi mai periculos, cred eu”, a conchis Zelenski.

In this article