Un tânăr din Ungheni a fost amenințat cu un pistol de un consătean. Suspectul era în stare avansată de ebrietate

Totul a avut loc în noaptea de 24 aprilie 2020, în jurul orei ora 00:25, la Serviciul de Gardă al IP Ungheni a parvenit un apel telefonic de...

Totul a avut loc în noaptea de 24 aprilie 2020, în jurul orei ora 00:25, la Serviciul de Gardă al IP Ungheni a parvenit un apel telefonic de la un locuitorul al raionului în vârstă de 31 ani, care a comunicat că un locuitor al raionului Ungheni, se află în stradă în stare de ebrietate având asupra sa o armă.

Imediat la faţa locului s-a deplasat Grupa Operativă, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 31ani, domiciliat în municipiul Chișinău, fiind în vizită la părinți într-o localitatea din raionul Ungheni a fost amenințat cu o armă de către un consătean, în vârstă de 37 ani, acesta fiind în stare de ebrietate a pătruns în gospodărie fără acord.

Mai apoi la scurt timp suspectul a părăsind domiciliul unde a avut loc incidentul, în stradă a fost oprit de către angajaţii poliţiei, unde ultimul din buzunarul hainei a scos careva obiecte arucându-le peste gardul unei gospodării părăsite. De la faţa locului a fost ridicat un pistol de model Baikal şi un cuțit de buzunar. În urma escortării la IP Ungheni s-a stabilit că arma era deținută ilegal iar în urma testării cu alcooltestul de tip Drager pentru stabilirea gradului de alcoolemie s-a stabilit o concentrație de vapori de alcool în aerul expirat 0,91 mg/l.

Inspectoratul de Poliție Ungheni a inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article