Un tânăr de 21 ani din Chișinău a fost reținut de polițiști în timp ce distribuia pachețele cu droguri

Un tânăr de 21 ani din Chișinău a fost reținut de polițiști în timp ce distribuia pachețele cu droguri în sectorul Rîșcani din capitală. Activitatea infracțională a bănuitului...

Un tânăr de 21 ani din Chișinău a fost reținut de polițiști în timp ce distribuia pachețele cu droguri în sectorul Rîșcani din capitală.
Activitatea infracțională a bănuitului a fost documentată timp de trei săptămâni, făcându-se și achiziții de control, astfel fiind acumulate probe concludente urmăririi penale.
În cadrul perchezițiilor au fost depistate carduri bancare, pachețele zip lock în care se afla o masă vegetală de culoare verzuie cu miros specific, substanță sub formă de praf de culoare albă, cântar de mici dimensiuni, mijloace bănești obținute din comercializarea drogurilor și un telefon mobil prin intermediul căruia tânărul făcea legătura cu potențialii clienți.
Toate obiectele au fost ridicate, sigilate și transmise la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.
Pentru fapta comisă tânărul riscă închisoare de la 7 la 15 ani.
Acțiunile de investigație și urmărire penală au fost desfășurate de către Grupa Antidrog a Inspectoratului de Poliție Rîșcani din capitală, sub conducerea Procuraturii mun.Chișinău, Oficiul Rîșcani.

In this article