Un străin, dat în căutare prin INTERPOL, reținut în timp de traversa ilegal frontiera

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord au depistat în zona de frontieră un cetăţean al Ucrainei, care s-a dovedit a fi urmărit la nivel internaţional. Bărbatul...

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord au depistat în zona de frontieră un cetăţean al Ucrainei, care s-a dovedit a fi urmărit la nivel internaţional. Bărbatul a fost surprins în timp ce traversa fraudulos frontiera de stat, prin ocolirea punctului de trecere a frontierei din apropiere.

Fiind extinse verificările, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana figurează în baza de date INTERPOL precum că ar fi săvârșit mai multe infracțiune pe teritoriul Germaniei. În acest sens, pe numele bărbatului de 35 de ani autorităţile germane au emis mandat de arestare pentru răpirea unei persoane și jaf.

În continuare, tânărul căutat pe INTERPOL a fost reținut și plasat în izolatorul de detenție preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Edineț. Ulterior, polițiștii de frontieră vor asigura transferul acestuia la Chișinău pentru continuarea investigațiilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

In this article