Un procuror anticorupție, reținut aseară de colegii săi

Un procuror anticorupție a fost încătușat de oamenii legii. Acesta este învinuit de corupere pasivă. Potrivit anchetei, acuzatorul ar fi pretins de la un polițist suma de 1.500...

Un procuror anticorupție a fost încătușat de oamenii legii. Acesta este învinuit de corupere pasivă. Potrivit anchetei, acuzatorul ar fi pretins de la un polițist suma de 1.500 de euro pentru a lua o decizie favorabilă într-un dosar în care ultimul este acuzat de depășirea atribuțiilor de serviciu.

Astfel, procurorul a extorcat banii de la polițist, pentru a influența cauza penală de învinuire a acestuia, iar discuțiile despre transmiterea sumelor au fost purtate chiar în incinta CNA. Totuși, omul legii a fost cel care a depus depoziții împotriva acuzatorului.

Procurorul a fost reținut în flagrant delict chiar de colegii săi într-un local din sectorul Botanica al capitalei. Acesta a fost plasat în izolatorul CNA pentru 72 de ore. În cadrul audierilor, bănuitul și-a recunoscut vina și a transmis banii achetatorilor.

In this article


Join the Conversation