Un permis de conducere falsificat, prezentat de către un călător

Polițiștii de frontieră au identificat în flux un pieton, cetățean ucrainean, care deținea un permis de conducere cu semne rezonabile de falsificare. Străinul s-a prezentat ieri, 28 decembrie...

Polițiștii de frontieră au identificat în flux un pieton, cetățean ucrainean, care deținea un permis de conducere cu semne rezonabile de falsificare. Străinul s-a prezentat ieri, 28 decembrie 2023, în punctul de trecere a frontierei Tudora, pentru a intra în R. Moldova.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus controlului suplimentar persoana și bunurile deținute, ca urmare în portmoneu a fost depistat permisul de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile de competență din Ucraina. Actul s-a dovedit a fi falsificat. Din declarații, posesorul actului de 35 de ani și-ar fi perfectat permisul, fiind ajutat de niște persoane.

În continuare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Est documentează cazul sub toate aspectele legale în vederea elucidării circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun. Documentul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

In this article