Un pasager a fost înjunghiat cu o sticlă spartă în timpul unui zbor după ce ar fi intervenit într-o ceartă

Un pasager al unui zbor al companiei British Airways a fost înjunghiat cu o sticlă spartă, în timp ce avionul se afla pe ruta spre insula Santa Lucia...

Un pasager al unui zbor al companiei British Airways a fost înjunghiat cu o sticlă spartă, în timp ce avionul se afla pe ruta spre insula Santa Lucia din Caraibe, potrivit Insider.

Bărbatul l-a atacat pe unul dintre pasageri cu o sticlă spartă în timpul zborului de la aeroportul Gatwick din Londra la aeroportul internațional Hewanorra din Sfânta Lucia, a relatat ziarul britanic Evening Standard.

Potrivit ziarului local St. Lucia Times, atât bărbatul, cât și pasagerul sunt cetățeni din Santa Lucia. Altercația a început când pasagerul a intervenit într-o ceartă pe care bărbatul o avea cu o altă persoană aflată la bord, potrivit St. Lucia Times.

Bărbatul a spart o sticlă înainte de a-l înjunghia pe pasager cu ea, potrivit Evening Standard. Echipajul și alți câțiva pasageri aflați la bord au încercat apoi să oprească atacul.

Ulterior, pilotul a anunțat autoritățile locale din Sfânta Lucia. Bărbatul a fost arestat de forțele de ordine la sosirea pe aeroport, în timp ce pasagerul rănit a fost trimis la spital pentru îngrijiri medicale.

„Suntem șocați că cineva ar acționa în acest fel și suntem recunoscători echipajului nostru foarte bine pregătit și pasagerilor care l-au sprijinit în gestionarea acestui incident dificil. Dorim să-i asigurăm pe clienți că acest comportament nu va fi niciodată tolerat și că vom lua întotdeauna măsurile care se impun”, a precizat British Airways pentru Insider într-un e-mail.

In this article