Un participant activ la acțiunile de protest din centrul capitalei a fost reținut

Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii de investigație ai INI, au reținut un bărbat,  participant activ la acțiunile  de protest din centrul capitalei. Acesta este condamnat  la 2  ani privațiune de libertate...

Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii de investigație ai INI, au reținut un bărbat,  participant activ la acțiunile  de protest din centrul capitalei. Acesta este condamnat  la 2  ani privațiune de libertate în baza Sentinței emise la 17 mai 2021, de către Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art.186 al.2 (furt) CP RM și se eschiva de la executarea sentinței.

Bărbatul de 44 de ani, din Chișinău, a fost anunțat în urmărire penală de mai multe Inspectorate de poliție și condamnat, în total, la 7 ani privațiune de libertate, pentru săvârșirea  infracțiunilor de  tâlhării, furturi, escrocherii și circulația ilegală a drogurilor.

Învinuitul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru documentare cu ulterioara etapare la Penitenciarul nr.13-Chișinău, pentru executarea pedepsei în penitenciar.

Poliția  va fi la datorie și va avea grijă ca locuitorii capitalei să se simtă în siguranță.

In this article