Un om de afaceri din R. Moldova a fost răpit în plină zi, bătut și apoi abandonat în stradă

O răpire ca în filme a avut loc, în plină zi, în parcarea unui complex rezidențial din București. Un bărbat de 33 de ani a fost sechestrat de...

O răpire ca în filme a avut loc, în plină zi, în parcarea unui complex rezidențial din București. Un bărbat de 33 de ani a fost sechestrat de mai mulţi indivizi, torturat şi apoi abandonat pe o stradă din centrul orașului. În stare gravă, victima a fost transportată la spital, scrie observatornews.ro.

Potrivit surselor Ziua.md, tânărul este cetățean al R. Moldova care deține o afacere în România.

Incidentul care a avut loc joi, 2 mai, în toiul zilei, a fost semnalat autorităților de paznicul complexului în care locuiește victima. El a văzut cum un bărbat este urcat cu forța într-o dubă de mai multe persoane, împotriva voinței sale.

Forțe de poliție s-au deplasat imediat la fața locului și au început investigațiile pentru a găsi vehiculul suspect. Oamenii legii au dat de urma bărbatului de 33 de ani la aproximativ două ore. După ce l-au lovit, răpitorii l-au abandonat pe o stradă situată la câțiva kilometri de locul de unde a fost luat pe sus.

La doar câţiva metri distanţă de locul în care a fost abandonată victima, ascunsă printre arbuşti şi vegetaţie, în spatele unei clădiri de birouri, agenţii au găsit şi duba suspecţilor. Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi încearcă să afle identitatea răpitorilor, notează sursa citată.

În urma incidentului, o reacţie a venit şi din partea Guvernului român. Reprezentanţii instituţiei anunţă că vor pune la dispoziţie toate resursele necesare pentru prinderea suspecţilor.

In this article