Un ofițer din cadrul SPPS, găsit fără suflare într-o pădure din Capitală

Un căpitan al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) a decedat. Cu un anunț în acest sens au venit reprezentanții instituției astăzi, 22 mai. „Cu profundă...

Un căpitan al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) a decedat. Cu un anunț în acest sens au venit reprezentanții instituției astăzi, 22 mai.

„Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul colegului nostru, Denis Curjos, căpitan al Serviciului de Protecție și Pază de Stat. A fost un ofițer de protecție onest și devotat, îndeplinindu-și cu onoare misiunile încredințate. (…) A fost un om cu un suflet generos și un prieten de nădejde pentru toți cei care au avut privilegiul să îl cunoască. Ne exprimăm întreaga compasiune și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate, precum și tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată în mesajul SPPS.

Șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, ne-a comunicat că la data de 20 mai curent, bărbatul în vârstă de 32 de ani și-a pus capăt zilelor.

Acesta a fost găsit strangulat într-o pădure din sectorul Râșcani al Capitalei. Oamenii legii stabilesc în prezent toate circumstanțele în cadrul unei cauze penale.

In this article