Un nou weekend cu târguri ale producătorilor locali

În acest weekend, în sectoarele Capitalei vor fi organizate noi târguri cu produse autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea agenților economici locali și asigurarea locuitorilor Capitalei cu produse...

În acest weekend, în sectoarele Capitalei vor fi organizate noi târguri cu produse autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea agenților economici locali și asigurarea locuitorilor Capitalei cu produse agricole de sezon. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban.

În cadrul târgurilor, vizitatorii vor putea cumpăra alimente, fructe, legume, produse apicole și obiecte de artizanat. În sectorul Buiucani, târgurile vor fi organizate lângă edificiul „Kentford”, în preajma Cinematografului Patria Loteanu și în Parcul ”Alunelul”. La Rîșcani, zonele vor fi amenajate pe bd. Moscova, 21 și pe str. Miron Costin, 13/1, lângă scuar. În sectorul Centru, târgul va fi deschis pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir, iar la Ciocana – pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu P. Zadnipru. Iar în sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, pe aleea centrală, va avea loc – Festivalul gastronomic BBQ, organizat de SRL „Evo Alfa”, în colaborare cu pretura de sector.

In this article