Un nou training pentru CNA, PG şi PA, oferit de proiectul „Twinning”

Un training, care vizează comunicarea publică şi tehnicile de prezentare, se desfăşoară în perioada 22-24 aprilie la Centrul Naţional Anticorupţie. Expertul în comunicare publică, Sarmizia Fetcu, şefa Biroului...

Un training, care vizează comunicarea publică şi tehnicile de prezentare, se desfăşoară în perioada 22-24 aprilie la Centrul Naţional Anticorupţie. Expertul în comunicare publică, Sarmizia Fetcu, şefa Biroului comunicare şi Relaţii cu Publicul din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie din România va instrui ofiţerii CNA, dar şi reprezentanţii Procuraturii Generale şi Procuraturii Anticorupţie cum să comunice profesionist cu publicul, transmite Breaking News.

Un subiect important care urmează a fi abordat în cadrul cursului este şi cel al ştirilor false. Totodată, vor fi discutate şi aspectele legale care vizează accesul liber al cetăţenilor la informaţii de interes public – în ce cazuri informaţia este exceptată liberului acces, precum şi timpii de răspuns, în care trebuie să se încadreze o entitate publică.

Precizăm că acesta este al doilea training pe subiectul comunicării, destinat beneficiarilor proiectului Uniunii Europene Twinning „Suport pentru consolidarea capacităţilor operaţionale ale autorităţilor de aplicare a legii din Republica Moldova în domeniul prevenirii şi investigării actelor de corupţie”. Proiectul a fost lansat în mai 2017 şi se va încheia la finele lunii septembrie 2019. Printre beneficiarii acestuia sunt Centrul Naţional Anticorupţie, Procuratura Generală, Procuratura Anticorupţie, Serviciul Vamal şi Inspectoratul General de Poliţie.

In this article


Join the Conversation