Un nou record! Cel mai tânăr miliardar din lume are 21 de ani

Cel mai tânăr miliardar din lume este Kylie Jenner, una dintre membrele celebrei familii americane Kardashian, transmite Breaking News. Potrivit Forbes, la 21 de ani, Kylie a depăşit...

Cel mai tânăr miliardar din lume este Kylie Jenner, una dintre membrele celebrei familii americane Kardashian, transmite Breaking News.

Potrivit Forbes, la 21 de ani, Kylie a depăşit pragul miliardului, graţie firmei sale de cosmetice şi a activităţii de fotomodel. Firma fondată în 2015 de tânără are doar şapte angajaţi cu normă întreagă şi cinci cu jumătate de normă.

Până acum, recordul era deţinut de Mark Zuckerberg, care a devenit miliardar la 23 de ani. Când vorbim despre averea fondatorului Facebook, trebuie să spunem că anul trecut a scăzut cu aproape 9 miliarde de dolari anul trecut, dar îi rămân, totuşi, mai mult de 62 de miliarde.

Cel mai bogat om din lume a rămas, anul trecut, Jeff Bezos. Fondatorul Amazon şi-a sporit averea cu 19 miliarde de dolari, iar acum în conturile sale se găsesc 130 de miliarde.

In this article


Join the Conversation