Un nou director interimar al Î.M. „Piața Centrală”

Primăria municipiului Chișinău informează că de vineri, 28 iunie a.c., Î.M. „Piața Centrală” are un nou director interimar, Iurie Vasilenco. Acesta a fost desemnat prin dispoziția Primarului general...

Primăria municipiului Chișinău informează că de vineri, 28 iunie a.c., Î.M. „Piața Centrală” are un nou director interimar, Iurie Vasilenco. Acesta a fost desemnat prin dispoziția Primarului general interimar, după ce Viorel Braga și-a prezentat joi demisia din funcție din proprie inițiativă, transmite Breaking News.

Noul director interimar al Î.M. „Piața Centrală” este jurist de profesie și a activat în cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, în calitate ofițer de investigare a fraudelor economice.

Este licențiat în drept, absolvent al Facultății de drept, Universitatea de Stat din Moldova, or. Bălți. De asemenea, a făcut studii de profil la Academia de Poliție SUA din Budapesta.

Iurie Vasilenco va asigura interimatul funcției de director al Î.M. „Piața Centrală”, până la organizarea unui concurs de către Consiliului municipal Chișinău.

In this article


Join the Conversation