Un motociclist a încercat să fugă de polițiști după ce nu ar fi cedat trecerea unui pieton. Mai mult, avea numărul de înmatriculare a motocicletei camuflat

Un bărbat de 47 de ani, aflat la ghidonul unei motociclete,  a încercat să fugă de polițiștii din Orhei, după ce nu ar fi cedat trecerea unui pieton. Mai...

Un bărbat de 47 de ani, aflat la ghidonul unei motociclete,  a încercat să fugă de polițiștii din Orhei, după ce nu ar fi cedat trecerea unui pieton. Mai mult, acesta avea numărul de înmatriculare a motocicletei camuflat.  Incidentul a avut loc  aseară,  18 iulie, după ora  21:00, în orașul Orhei.

Motociclistul fiind  somat să oprească după ce nu ar fi cedat trecerea unui pieton, a ignorat cerințele polițiștilor.  

În urma intervenției polițiștilor, bărbatul  a fost stopat pe strada Dorobanților, din Orhei.  

În timp ce polițiștii au solicitat înmânarea actelor conform procedurii, s-a constatat că bărbatul avea camuflat numărul de înmatriculare al motocicletei.

Motocicleta  a fost dusă la parcarea specială, iar șoferul a fost sancționat contravențional pentru neacordarea de prioritate legală pietonilor, conducerea unui vehicul cu numărul de înmatriculare indescifrabil sau cu numărul de înmatriculare camuflat cât și pentru neîndeplinirea de către conducătorul de vehicul a indicației legale dată de agentul de circulație de a opri vehiculul.

Bărbatul  riscă să fie privat de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la 1 an.

Actul a fost remis conform competenței, în baza articolului 395 alin. lit. d din Codul Contravențional al RM, Judecătoriei Orhei pentru primirea unei decizii legale.

Doar  ieri,  polițiști din Orhei  au documentat 16 contravenții, fiind ridicate și plasate la parcarea specială patru  unități de transport din categoria respectivă. 

In this article