Un moldovean și-a ucis concubina și a trăit cu cadavrul ei în apartament

Tragedie cumplită în Rusia. Un moldovean a fost condamnat la pușcărie pentru omorul concubinei sale, mamei copilului lor comun de doar doi anișori. După comiterea crimei făptașul a...

Tragedie cumplită în Rusia. Un moldovean a fost condamnat la pușcărie pentru omorul concubinei sale, mamei copilului lor comun de doar doi anișori. După comiterea crimei făptașul a rămas să locuiască în apartament cu cadavrul victimei.

Cazul a avut loc în anul 2020. Conform informației oferite de polițiștii ruși, tânăra a apelat de repetate ori după ajutorul sectoristului. Pentru prima dată moldoveanul a fost amendat pentru violență în familie, transmite breakingenws.md cu referire la echipa.md.

După ce victima a sunat a doua dată după ajutorul poliției, a fost luată decizia ca bărbatul să fie deportat din Rusia. Însă, în circumstanțe nestabilite, individul a reușit să rămână în țară. Cu atât mai mult, acesta s-a întors în apartamentul victimei și a continuat să trăiască cu ea.

Când moldoveanul a fost adus repetat la sectorul de poliție, sectoristul nici măcar nu i-a stabilit identitatea. Individul a primit doar mustrare, iar după a fost eliberat. Această decizie a polițistului a devenit fatală pentru tânăra de 27 de ani. Suspectul s-a întors în apartamentul victimei, a bătută până aceasta a murit și a lăsat-o să zacă fără suflare la podea.

După trei zile de tăcere, rudele tinerei s-au îngrijorat că aceasta nu iese la contact și au plecat la ea acasă să vadă ce se întâmplă. Victima a fost găsită moartă.

De asemenea, în locuință cu cadavrul se afla suspectul în stare avansată de ebrietate, dar și fiica de doi anișori cu simptome de răceală.

În consecințe, făptașul a fost condamnat la ani grei de închisoare. Tras la răspundere a fost și sectoristul, inacțiunea căruia a dus la finalul tragic. Acesta a fost condamnat la pușcărie pe un termen de doi ani cu suspendare.

 

In this article