Un moldovean, reținut la București: A bătut măr o prostituată

Un moldovean a fost reținut la București, România, după ce ar fi snopit în bătaie o tânără de 25 de ani, iar ulterior ar fi lăsat-o să zacă...

Un moldovean a fost reținut la București, România, după ce ar fi snopit în bătaie o tânără de 25 de ani, iar ulterior ar fi lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge.

Totul a avut loc pe 24 februarie, iar tânăra practic inconștientă, a fost găsită în scara unui bloc din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Presa română scrie că tânăra este prostituată și că a fost gasită într-o baltă de sânge, într-un bloc din Centrul Istoric.

Primii care au ajuns la ea au fost doi poliţişti locali, anunţaţi de o locatară care a auzit victima agonizând. Era ora 4.30 dimineaţa:

“Uită-te la mine puţin! Cum te cheamă? Cine ţi-a făcut asta, draga mea? Cine ţi-a făcut asta? Spune-ne, te rog!”

Femeia este internată în continuare la Spitalul Universitar, va mai sta o vreme sub supravegherea medicilor. Este, însă, în stare stabilă.

Între timp, polițiștii au reușit să îl depisteze pe agresor. Acesta dormea într-un apartament din sectorul 2, când oamenii legii l-au luat pe sus.

Vorbim de un bărbat din Republica Moldova, care se află în prezent la audieri la Serviciul Omoruri. Din anchetă înțelegem că victima ar fi prostituată, iar autorul ar fi apelat la serviciile ei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere i-au ajutat pe polițiști să îl depisteze. Cel mai probabil, după audieri bărbatul va fi reținut, asta în cazul în care procurorii au suspiciuni rezonabile că el ar fi comis fapta.

In this article