Un moldovean în vârstă de 35 de ani a murit în Israel

Ministrul de Externe din Republica Moldova, Nicu Popescu, a anunţat, miercuri, decesul unui cetăţean moldovean în Israel. Bărbatul avea 35 de ani şi muncea în apropiere de Fâşia...

Ministrul de Externe din Republica Moldova, Nicu Popescu, a anunţat, miercuri, decesul unui cetăţean moldovean în Israel. Bărbatul avea 35 de ani şi muncea în apropiere de Fâşia Gaza.

”Cu profundă tristeţe, am primit vestea despre trecerea în nefiinţă a unui cetăţean moldovean în vârstă de 35 de ani, care muncea în Israel, în apropierea de Fâşia Gaza.

El a devenit una dintre victimele atacului terorist desfăşurat de către teroriştii care s-au infiltrat din Fâşie”, a scris, miercuri, pe Facebook, Nicu Popescu.

Ministrul de Externe de la Chişinău a transmis condoleanţe familiei şi a anunţat că oficialităţile se vor oferi toată asistenţa necesară.

”Republica Moldova condamnă ferm atacurile teroriste brutale efectuate de Hamas. Suntem alături de Israel şi poporul său în această perioadă dificilă”, a mai transmis oficialul.

In this article