Un moldovean, căutat de autoritățile din Austria, încătușat de polițiștii de frontieră

Un moldovean, căutat de autoritățile din Austria, a fost reținut de polițiștii de frontieră din punctul de trecere a frontierei Oancea.  „În ziua de 02 octombrie, în jurul...

Un moldovean, căutat de autoritățile din Austria, a fost reținut de polițiștii de frontieră din punctul de trecere a frontierei Oancea. 

„În ziua de 02 octombrie, în jurul orei 14:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în țară, pasager într-un autoturism, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele acestuia este emisă o alertă de către autoritățile din Austria, privind punerea în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare”, transmite Poliția de Frontieră Română.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Galați în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article