Un moldovean, acuzat că și-ar fi abuzat sexual nepoata

Un moldovean în vârstă de 42 de ani este învinuit de abuz sexual asupra propriei nepoate. Procurorii italieni cer o pedeapsă de nouă ani de închisoare, în timp...

Un moldovean în vârstă de 42 de ani este învinuit de abuz sexual asupra propriei nepoate. Procurorii italieni cer o pedeapsă de nouă ani de închisoare, în timp ce avocatul bărbatului susține că nu sunt dovezi cu privire la abuz, scrie presa italiană.

Totul s-a fi întâmplat acum 12 ani, scrie Il Gazzettino. Pe atunci bărbatul avea 31 de ani și lucra în calitate de curier, livrând colete din Republica Moldova în Italia.

Într-o seară, soția moldoveanului ar fi sunat rudele și le-ar fi rugat să-l adăpostească pe bărbat pe noapte. Aceste au fost de acord și i-au oferit patul fiului lor, care se afla în aceeași cameră cu minora, care avea 7 ani.

Sursa citată mai scrie că în acea noapte s-ar fi produs abuzul. Dimineața, copila ar fi povestit mamei sale cele întâmplate, însă bărbatul a negat totul.

Câteva luni mai târziu, mama victimei a povestit ce s-a întâmplat unui pediatru. În timpul examinării, acesta nu a depistat semne evidente de abuz și a îndemnat familia să se adreseze la poliție.

Actualmente, tânăra a declarat judecătorilor că nu-și amintește nimic din cele întâmplate, iar părinții ei au spus că au făcut tot posibilul ca aceasta să uite de momentele groaznice prin care a trecut.

Sursa citată mai scrie că sentința va fi pronunțată pe 4 iunie.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article