O fetiță de doi ani din Tiraspol a căzut în gol de la etajul doi

O fetiță de doar doi ani din Tiraspol, stânga Nistrului, a căzut în gol de la etajul doi al unui bloc de locuit. Aceasta a fost transportată la...

O fetiță de doar doi ani din Tiraspol, stânga Nistrului, a căzut în gol de la etajul doi al unui bloc de locuit. Aceasta a fost transportată la spital și se află în prezent în secția Terapie intensivă.

Potrivit presei din stânga Nistrului, totul s-a întâmplat în jurul orei 17:00, în seara zilei de 7 mai.

S-a stabilit că fetița mânca la masa din bucătărie când mama ei a ieșit din încăpere. La un moment dat, femeia și-a auzit fiica strigând. S-a dovedit că aceasta a căzut de la fereastră de la etajul doi. Micuța a căzut pe gazon și, din acest motiv, a rămas în viață. Fetița a fost internată în secția de terapie intensivă a Centrului Republican pentru Mamă și Copil.

Mama micuței a explicat că înainte de a ieși din bucătărie a verificat dacă ferestrele sunt închise, însă fetița ar fi reușit să o deschidă ulterior.

Oamenii legii reamintesc că sezonul ferestrelor deschise a început și părinții nu ar trebui să-și lase niciodată copiii nesupravegheați, nici măcar pentru un minut.

In this article