Un lot comercial de preparate cosmetologice, au depistat vameșii de la Aeroport

Funcționarii postului vamal Aeroportul Internațional Chișinău au dejucat planurile unei familii de a introduce ilegal în țară preparate cosmetologice.  Cazul a fost înregistrat astăzi, 18 august curent, în...

Funcționarii postului vamal Aeroportul Internațional Chișinău au dejucat planurile unei familii de a introduce ilegal în țară preparate cosmetologice. 

Cazul a fost înregistrat astăzi, 18 august curent, în cadrul postului vamal Aeroportul Internațional Chișinău, Sectorul intrare pasageri, unde controlului de specialitate au fost supuși pasagerii de la ruta Erevan – Chișinău.

Astfel, în urma controlului fizic al bagajelor care aparțineau unei femei în vârstă de 44 de ani și a unui bărbat de 19 ani, care s-au dovedit a fi mama și fiu, funcționarii vamali au depistat peste 1 100 doze de preparate cosmetologice, valoarea preliminară a cărora conform facturii fiscale prezentate de către ultimii se ridică la peste 14 000 euro.

Potrivit explicațiilor persoanelor supuse controlului, preparatele urmau a fi utilizate în cadrul activității salonului de frumusețe pe care îl dețin.

În consecință, bunurile au fost ridicate și sunt pasibile confiscării, iar investigațiile continuă.

In this article