Un jurnalist o acuză pe Ala Nemerenco de ipocrizie pentru ieșirile ei publice

Fostul ministru al Sănătăţii, Ala Nemerenco, este acuzată de ipocrizie, după ultimele ieșiri publice, în care critică autoritățile pentru măsurile luate pentru prevenirea COVID -19, transmite

Fostul ministru al Sănătăţii, Ala Nemerenco, este acuzată de ipocrizie, după ultimele ieșiri publice, în care critică autoritățile pentru măsurile luate pentru prevenirea COVID -19, transmite Breaking News.

Astfel, jurnalistul Nicolae Federiuc consideră că Ala Nemerenco ar trebui să-şi dea propriul exemplu, înainte de a-şi critica succesorul.

„Am o rugăminte către doamna fost ministru al Sănătății, Ala Nemerenco: arătați-ne și noua strategia/proiectul/programul/inițiativa prin care ați încercat să majorați salariile medicilor și sa le îmbunătățiți condițiile de muncă. Elaborată atunci când erați la butoane. Și spuneți-mi cine v-a împiedicat. Poate se inspiră cineva și-om avea și noi un model de acțiune practică. Nu de alta, dar e cam absurd să-ți acuzi succesorul fără a da propriul exemplu”, a scris Nicolae Federiuc, într-o postare pe Facebook.

In this article