Ministerul Educației îndeamnă elevii să stea acasă: Împreună susținem un test de solidaritate și responsabilitate

Ministerul Educației a lansat campania „Sunt RESPONSABIL! Clasa mea e ACASĂ!”. Scopul acțiunii este de a îndemna elevii să nu iasă din casă pe timp de pandemie, provocată...

Ministerul Educației a lansat campania „Sunt RESPONSABIL! Clasa mea e ACASĂ!”. Scopul acțiunii este de a îndemna elevii să nu iasă din casă pe timp de pandemie, provocată de COVID-19.

Republica Moldova trece printr-o situație fără precedent din cauza răspândirii epidemiei virusului COVID-19. Împreună susținem un test de solidaritate și responsabilitate. De noi toți și de fiecare în parte depinde cum vom susține acest test!

Conștientizăm că educația în toate timpurile a fost garanția calmului și a bunăstării emoționale în societate. Prin urmare, vă îndemn să continuăm procesul educațional la distanță, acasă, în siguranță. Or, în această perioadă excepțională, educația este responsabilitatea tuturor.

Stimați colegi, dragi părinți, datoria noastră este de a informa, a sprijini și a permite tuturor copiilor, elevilor și studenților să beneficieze de dreptul fundamental la educație.

Începând cu ziua de astăzi, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării lansează campania „Sunt RESPONSABIL! Clasa mea e ACASĂ!”, se arată în mesajul ministerului.

Precizăm că din cauza epidemiei de coronavirus, autoritățile au sistat activitatea instituțiilor de învățământ.

In this article