Un japonez a cheltuit peste 12.000 de euro ca să devină un câine

Un japonez și-a dorit să fie câine așa că a cheltuit peste 12.000 de euro pe un costum realist de câine. El a ieșit să se plimbe prin...

Un japonez și-a dorit să fie câine așa că a cheltuit peste 12.000 de euro pe un costum realist de câine. El a ieșit să se plimbe prin public pentru a testa reacția câinilor.

„Toco” este numele sub care se prezintă bărbatul. Încă de mic își dorea să devină câine, iar la acum și-a putut îndeplini visul. Acesta a investit peste în jur de 12.700 de euro pentru a-și face costumul.

În ceea ce privește rasa de câine în care bărbatul a vrut să fie, el a ales Collie deoarece prezintă o diferența de talie neglijabilă, consideră acesta.

Costumul de Collie a fost realizat de întreprinderea japoneză Zeppet și au fost necesare 40 de zile pentru a fi completat costumul.

Cine e Toco?

„Toco” nu vrea să își dezvăluie identitatea, deoarece se teme de prejudecățile cu care s-ar putea confrunta din cauza hobby-ului său pe care mulți l-ar considera dubios sau ciudat.

Totuși, acesta are un canal de Youtube cu 38.000 de abonați, pe care postează videoclipuri cu el îmbrăcat în costumul de câine. Într-un din videouri acesta iese la plimbare pe afară și încearcă să testeze cât de bine e deghizat prin interacțiunea cu alți câine pentru a le vedea reacția.

In this article