Un incendiu devastator la o fabrică din Berlin

Un incendiu devastator la o fabrică din Berlin a acoperit orașul într-un fum dens și toxic, determinând agenția de protecție civilă să emită alerte de urgență către locuitori....

Un incendiu devastator la o fabrică din Berlin a acoperit orașul într-un fum dens și toxic, determinând agenția de protecție civilă să emită alerte de urgență către locuitori.

Prin urmare, populația din zonă a fost avertizată prin diverse aplicații de avertizare în caz de dezastre să țină ferestrele și ușile închise. Sistemele de ventilație și aer condiționat trebuie oprite, conform recomandării urgente.

Potrivit informațiilor furnizate de Der Tagesspiegel, focul a izbucnit la o fabrică metalurgică aparținând companiei industriale de apărare Diehl, care produce sisteme de apărare aeriană Iris-T.

Până în prezent, nu au fost raportate victime, iar cauza exactă a incendiului rămâne sub investigație. La fața locului au intervenit peste 120 de pompieri.

„Incendiul poate fi stins doar din exterior și cu spumă, printre altele pentru a evita formarea cianurii de hidrogen”, a raportat purtătorul de cuvânt al pompierilor care s-a aflat la locul incendiului.

In this article