Un grup de deputați PSRM pleacă la Beijing, la invitația Partidului Comunist chinez

La invitația Partidului Comunist chinez, o delegație a PSRM, condusă de vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea, întreprinde o vizită de lucru în Republica Populară Chineză, în...

La invitația Partidului Comunist chinez, o delegație a PSRM, condusă de vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea, întreprinde o vizită de lucru în Republica Populară Chineză, în perioada 28 mai – 5 iunie.

Din delegație fac parte membrii Comitetului Executiv PSRM, deputați, lideri ai organizațiilor teritoriale ale PSRM, transmite breakingnews.md cu referire la Unimedia.

Agenda vizitei include întrevederi la Beijing, cu conducerea Congresului Naţional al Poporului chinez, cu șefi ai Departamentului Internațional al Comitetului central al Partidului Comunist Chinez.

„De asemenea, socialiștii vor vizita orașul Shanghai, provincia Hubei și orașul Wuhan, unde vor avea întrevederi cu liderii PCC din aceste localități, inclusiv cu primarul or. Wuhan, cu care vor fi semnate acorduri de colaborare în mai multe domenii.

Menționăm că Republica Populară Chineză este un partener strategic al Republicii Moldova, care pe parcursul a peste 30 de ani, contribuie la dezvoltarea economică a țării noastre, oferă suport financiar pentru implementarea a numeroase proiecte din domeniul sănătății, educației, culturii, hi-tech ș.a.”, se arată într-un comunicat al PSRM.

In this article