Un fost oficial al administrației Trump a fost împușcat în cap într-o parcare

Un fost membru al administraţiei fostului preşedinte republican Donald Trump, Mike Gill, a murit din cauza rănilor, la o săptămână după ce a fost rănit prin împuşcare în...

Un fost membru al administraţiei fostului preşedinte republican Donald Trump, Mike Gill, a murit din cauza rănilor, la o săptămână după ce a fost rănit prin împuşcare în cap de către un atacator care voia să-i fure maşina, la Washington, relatează Sky News şi Fox 5, preluate de news.ro.

Mike Gill, un fost regulator al Bursei americane de valori, era aşezat în maşina sa, parcată într-o parcare situată în nord-vestul Washingtonului. Suspectul, identificat ca fiind Artell Cunningham, în vârstă de 28 de ani, a încercat să intre în maşină.

Înarmat, suspectul a tras cu arma şi l-a rănit „la cap” pe funcţionar, a scris Donald Trump pe reţeaua sa de socializare Truth Social. Atacatorul a fugit de la faţa locului, după care a atacat alte persoane, între care şi Alberto Vasquez Jr, în vârstă de 35 de ani, pe care l-a ucis la volan.

El a încercat să fure şi o berlină staţionată, însă fără succes. Artell Cunningham a fost identificat puţin mai târziu la volanul unui SUV furat.

Autorităţile au vrut să-l aresteze, însă tânătul, înarmat cu două pistoale, a deschis focul. Poliţiştii l-au ucis prin împuşcare. Mike Gill a fost declarat mort luni.

„Un om strălucitor (…). Un om unic. Familia sa şi prietenii săi sunt devastaţi”, a scris Donald Trump pe rețeaua socială despre fostul oficial din administrația sa.

In this article