Un fost deputat spune că protestul antiguvernamental este organizat de gruparea Candu-Șor-Plahotniuc

Protestul antiguvernamental de duminică anunțat de un grup de combatanți este de fapt organizat de gruparea Candu-Șor-Plahotniuc. Aceasta lasă de înțeles într-un mesaj publicat pe pagina sa de...

Protestul antiguvernamental de duminică anunțat de un grup de combatanți este de fapt organizat de gruparea Candu-Șor-Plahotniuc. Aceasta lasă de înțeles într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, fostul deputat în Parlamentul de la Chișinău, Grigore Petrenco. 

Fostul vicepreședinte al Partidului Stângii Europene afirmă că mâine la protest vom vedea așa-zișii combatanți ca Vasile Sinigur, care în martie a spart cu un buzdugan ușa Guvernului, băbuțele din Orhei, care-l susțin pe fugarul Ilan Șor și luptătorii instruiți de aliații lui Plahotniuc-Candu.

”Ce au în comun mahmurul combatant neîmplinit Sinigur cu buzduganul în mână, băbuțele din Orhei și luptătorii de la argus. Vom afla mâine răspunsul la toate canalele de televiziune”, a scris Petrenco.

Asociațiile veteranilor din Republica Moldova au declarat astăzi într-un apel public că grupul de combatanți, care au anunțat un protest antiguvernamental pentru ziua de duminică, nu reprezintă vocea tuturor veteranilor și îi îndeamnă pe aceștia să nu se lase implicați în jocurile politice.

In this article