Un fost ambasador la ONU se declară dezamăgit de lejeritatea cu care PAS și PPDA sunt gata să se antreneze în combinații politice cu Plahotniuc

Scoaterea la rampă a grupului PRO Moldova, condus de Andrian Candu, ascunde interesul concret al nașului său, Vlad Plahotniuc, de a scăpa de pușcărie. Opinia aparține fostului ambasador...

Scoaterea la rampă a grupului PRO Moldova, condus de Andrian Candu, ascunde interesul concret al nașului său, Vlad Plahotniuc, de a scăpa de pușcărie. Opinia aparține fostului ambasador al Republicii Moldova la ONU, Vlad Lupan, și se conține într-un interviu acordat de acesta postului de radio Europa Liberă.

“Plahotniuc are interesele sale, el vrea să se asigure că orice guvern din Republica Moldova nu-l va incrimina și nu-l va pune după gratii, așa cum l-a pus el pe Filat. Bine, motivat l-a pus, dar trebuiau să se așeze împreună. Acum, acesta-i interesul lui Plahotniuc», a declarat Vlad Lupan.

Acesta se declară dezamăgit și de lejeritatea cu care PAS și PPDA sunt gata să se antreneze în combinații politice cu Vlad Plahotniuc, beneficiarul principal al furtului miliardului.

“Eu mă simt mai puțin confortabil să-i văd atât de ușor aliindu-se ori cu unul, ori cu altul, în special după ce au făcut și unii, și alții destule rele pentru țară.”, a mai spus Vlad Lupan.

In this article