Un deputat PSRM acuză PAS de ipocrizie. PROBA

Deputatul socialist Grigore Novac se arată indignat de modul în care membrii PAS se folosesc de epidemia provocată de COVID-19 pentru a obține anumite dividende politice. Novac a...

Deputatul socialist Grigore Novac se arată indignat de modul în care membrii PAS se folosesc de epidemia provocată de COVID-19 pentru a obține anumite dividende politice.

Novac a scris pe pagina sa de Facebook că este o ipocrizie din partea deputaților PAS să-și arate nemulțumirea față de organizarea alegerilor de la Hîncești, în situația în care ei au fost cei, care au chemat oamenii la vot.

„Despre ipocrizie…

Cîteva clipe în urmă, deputatul PAS Dan Perciun îl întreba pe domnul Premier Ion Chicu de ce nu a amînat sau anulat alegerile pe circumscripția 38 din Hîncești încă vineri sau sîmbătă.

Și asta în condițiile în care tot cei de la PAS în ziua de vineri chemau lumea la vot și anume să o susțină pe Olesea Stamate.

Eu înțeleg că după ce au pierdut alegerile în Hîncești ei sînt în doliu și derutați, dar totuși ar trebui să aibă memorie scurtă iar mesajele lor să nu fie contradictorii”, a scris Grigore Novac.

In this article