Un deputat PAS l-a numit troll pe un analist politic. Reacția nu a fost mult așteptată

Cunoscutul analist politic Dionis Cenușă a fost făcut troll de către deputatul PAS, Radu Marian, după o postare incomodă pe una din rețelele de socializare. În postarea sa,...

Cunoscutul analist politic Dionis Cenușă a fost făcut troll de către deputatul PAS, Radu Marian, după o postare incomodă pe una din rețelele de socializare.

În postarea sa, Cenușă spunea, între altele, că trollii Maiei Sandu aruncă în spațiul public comentarii care hărțuiesc liderul taberei opozante și “folosesc mesaje peiorative, care nu fac altceva decât amplifica ura in societate”.

“Pe viitor, dacă ai întrebări referitoare la activitatea PAS, poți să-mi scrii direct. Nu e nevoie să faci speculații gratuite”, a reacționat deputatul PAS, Radu Marian, fiind susținut de mai mulți trolli ai PAS.

În replică, Dionis Cenușă a scris că cei de la PAS au pornit procesul de hărțuire a persoanelor care emit opinii nefavorabile Maiei Sandu.

“Acum să înțeleg ca s-a pornit vânătoarea? Învățați să citiți critica constructivă și neutră. Știu că e greu, dar nu strică”, a răspuns Dionis Cenușă.

In this article