Jurnalist, despre refuzul Maiei Sandu de a participa la dezbateri: Igor! Scuze, dar am o regulă: niciodată nu mă țin de cuvânt

Modul în care lidera PAS, Maia Sandu, a refuzat să participe la runda de dezbateri electorale cu oponentul său Igor Dodon este unul dezonorant și plin de injurii....

Modul în care lidera PAS, Maia Sandu, a refuzat să participe la runda de dezbateri electorale cu oponentul său Igor Dodon este unul dezonorant și plin de injurii. Jurnalistul Valeriu Reniță îi sugerează ironic Maiei Sandu câteva modalități mai respectuoase de a se eschiva de la discuțiile publice, într-un mod harvardist.

„Maia Sandu ar fi putut spune: Dle Dodon, nu pot participa la dezbateri, dar ați putea trimite în scris întrebările pregătite pentru mine. Sau ar fi putut spune: Igor Nicolaevici! Dacă voi participa la dezbateri cu dvs, îl voi indispune pe Renato. Sau altceva: Igor! Scuze, dar am o regulă: niciodată nu mă țin de cuvânt (vezi înțelegerea noastră anterioară” a scris Valeriu Reniță, într-o postare pe Facebook.

Amintim că în data de 4 noiembrie Maia Sandu a declarat că va participa la o dezbatere electoral cu Igor Dodon. Aceasta urma să se desfășoare în data de 11 noiembrie, la ora 19.00.

In this article