Un copil din Telenești a decedat, după ce a călcat cu încălțămintea udă pe un prelungitor

Un copil de 13 ani din Telenești a decedat, după ce s-a electrocutat. Potrivit poliției, incidentul s-a produs duminică. Conform informațiilor, polițiștii din Telenești au înregistrat ieri seara...

Un copil de 13 ani din Telenești a decedat, după ce s-a electrocutat. Potrivit poliției, incidentul s-a produs duminică.

Conform informațiilor, polițiștii din Telenești au înregistrat ieri seara înștiințarea telefonică a unei femei, care a comunicat că fiul ei minor de 13 ani, s-a electrocutat și este în stare inconștientă.

„La fața locului, s-a stabilit că în jurul orei 21:00, femeia împreună cu feciorul au plecat în ospeție la mama sa care locuiește în vecinătate. Minorul a comunicat mamei sale că pleacă mai devreme acasă. Ajungând la domiciliu, minorul a intrat în bucătăria de vară, iar din neatenție a călcat cu încălțămintea udă pe un prelungitor conectat electric, izolat cu lipici de hârtie, urmare la care a fost electrocutat”, spune poliția.

La fața locului a intervenit echipajul SAMU Telenești care a încercat de a resuscita minorul, iar în jurul orei 22:30 a fost stabilit decesul.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal.

In this article