Un copil de numai 2 ani s-a înecat în apa acumulată în grădină în urma inundațiilor

Un copil de numai 2 ani s-a înecat în apa acumulată în grădină în urma inundațiilor. Informația a fost confirmată pentru echipa 902 de către ofițerul de presă...

Un copil de numai 2 ani s-a înecat în apa acumulată în grădină în urma inundațiilor.

Informația a fost confirmată pentru echipa 902 de către ofițerul de presă de la IP Ungheni, Cristina Vicol. Potrivit sursei, la 6 iulie 2020, în Serviciul de Gardă al IP Ungheni  a parvenit un apel telefonic precum că într-o localitatea din raionul Ungheni a fost depistat  copil, în vârstă de  2 ani ce nu prezenta semne de viață.

La fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penală unde s-a stabilit că  o femeie în vârstă de  30 ani,  aflându-se la domiciliu  cu fiul său, în vârstă de 2 ani. Mama se ocupa de treburile casnice, iar micuțul se juca prin gospodărie. Copilul a fost lăsat fără supraveghere pentru o perioadă foarte scurtă de timp, iar când a revenit,  femeia nu a observat copilul în ogradă și a început sa îl caute. Din cauza creșterii nivelul apei în râul Prut, grădina  a fost inundată, iar corpul neînsuflețit a minorului a fost depistat în apele revărsate în gospodărie.

Doamna  își educa de una singura copilul minor, tatăl copilului locuiește în sat, însă din motiv că ultimul avea un comportament agresiv, cei doi soți nu locuiesc împreună. Familia se află la evidența asistentului social din comunitate, iar in vizorul IP Ungheni a fost doar  tatăl minorului care s-a aflat la evidența IP Ungheni, ca agresor familial, din motiv că aplica violența fizică asupra mamei și a soției sale.

Corpul copilului a fost îndreptat la examinarea medico legală. Careva semne de moarte violentă pe corpul copilului nu au fost depistate.

Poliția investighează toate circumstanțele.

In this article