Un copil de 14 ani, bătut cu cruzime de tatăl său

Un copil în vârstă de 13 ani din municipiul Chișinău a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut cu cruzime de către tatăl său....

Un copil în vârstă de 13 ani din municipiul Chișinău a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut cu cruzime de către tatăl său.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, 14 august, în jurul orei 21:10, într-un apartament de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei, transmite breakingnews.md, cu referire la pulsmedia.md.

Victima este un minor în vârstă de 14 ani. Acesta a fost bătut de către propriul său tată, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii în regiunea capului, iar ulterior a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital.

Copilul ar fi fost diagnosticat cu traumă cranio-cerebrală închisă, contuzia bilaterală a mandibulei, dar și a țesuturilor moi ale capului pe partea dreaptă.

Individul se află la evidența poliției ca agresor familiar. Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

In this article