Un “călător în timp” care susține că vine din anul 2858 spune ce evenimente majore vor avea loc în 2023

Un bărbat care susține că este „călător în timp” și că vine din viitorul îndepărtat a făcut câteva dezvăluiri despre ceea ce va urma pe Pământ în acest...

Un bărbat care susține că este „călător în timp” și că vine din viitorul îndepărtat a făcut câteva dezvăluiri despre ceea ce va urma pe Pământ în acest an.

Acum, presupusul „călător în timp” care susține că a venit din anul 2858, a anunțat, pe platforma TikTok (@darknesstimetravel), a vorbit chiar și despre cum lumea se va confrunta și cu creaturi mitice și a dezvăluit câteva întâmplări majore care vor avea loc anul acesta și că ceva extraordinar se va întâmpla în 2023.

Influencerul a oferit chiar și datele specifice ale acestor evenimente și i-a îndemnat pe oameni să păstreze aceste date, fiind convins că aceste evenimente se vor întâmpla.

Iată care ar fi evenimentele majore din 2023, în opinia autoproclamatului „călător în timp”:

13 mai – Luna va deveni brusc roz, iar cei care o vor vedea cu ochiul liber își vor pierde vederea.

16 iunie – O celebritate populară și renumită își va înscena moartea.

2 iulie – În această zi, șase ființe umane vor primi superputeri de la energia excesivă a soarelui.

22 septembrie – La această dată, Zona 51 va avea primul său centru oficial, care va dezvălui noi informații despre existența extratereștrilor.

Acest „călător în timp” a devenit destul de popular și are mii de adepți pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, oamenii au avut reacții diverse la afirmațiile sale, deoarece unii consideră că aceste evenimente s-ar întâmpla, dar oamenii ar fi complet inconștienți de ele. Între timp, alții au fost de părere că predicțiile pe care le-a făcut anul trecut încă nu s-au adeverit și toată lumea încă așteaptă ca acestea să se întâmple.

In this article