Un cadavru în stare de descompunere, confundat cu decor de Halloween, găsit în Carolina de Nord

Cadavrul în avansată stare de descompunere al unui bărbat a fost găsit lângă o casă abandonată în Carolina de Nord, după ce a fost confundat cu o decorare...

Cadavrul în avansată stare de descompunere al unui bărbat a fost găsit lângă o casă abandonată în Carolina de Nord, după ce a fost confundat cu o decorare de Halloween. Trupul a fost lăsat neobservat atât de mult timp încât iarba din jur fusese tunsă. Poliția din Carolina de Nord a început o anchetă pentru a elucida circumstanțele acestui caz, conform informațiilor furnizate de The Independent.

Bărbatul parțial dezbrăcat a fost identificat ulterior drept Robert Owens, în vârstă de 34 de ani. Familia lui este șocată de această situație și dorește să afle cum a fost posibil ca trupul să rămână nedescoperit atât de mult timp. Ultima dată când a fost văzut în viață a fost la începutul lunii octombrie.

Conform declarației surorii sale, Haley Shue, poliția nu pare să suspecteze că ar fi vorit de o crimă în acest caz. Trupul a fost descoperit de un muncitor în construcții și prezenta semne de “tăieturi și zgârieturi”. Familia este nedumerită cum a fost posibil să se treacă cu vederea prezenta unui cadavru atât de mult timp, mai ales că acesta era situat lângă o casă abandonată.

Familia lui Robert Owens a confirmat că acesta avea probleme legate de consumul de droguri, dar așteaptă rezultatele anchetei poliției pentru a înțelege mai bine circumstanțele acestui incident. Ei doresc să afle adevărul și să obțină răspunsuri privind modul în care fratele lor a ajuns în această situație tragică.

Șeful poliției a menționat că se așteaptă la rezultatele autopsiei și că va furniza mai multe informații despre acest caz în zilele următoare.

In this article