Un bărbat și-a îngropat fiica de 6 ani în curte

Un bărbat din Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de agresiune agravată după ce și-ar fi îngropat fiica de 6 ani în curte și a lăsat-o acolo peste noapte....

Un bărbat din Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de agresiune agravată după ce și-ar fi îngropat fiica de 6 ani în curte și a lăsat-o acolo peste noapte.

John Kraft, din Waynesburg, se află acum în închisoare. În septembrie, asistenții sociali din Greene County au constatat că fiica bărbatului avea vânătăi mari pe față și corp, potrivit CBS News.

În urmă cu două săptămâni, când fetița și fratele ei au fost audiați, asistenții sociali au aflat că ea fusese îngropată într-o gaură făcută de tatăl ei în curte, în care se scurgeau și ape menajere din cauza cărora mirosul a fost foarte greu de suportat. A fost anunțată imediat poliția. Ulterior, fetița le-a spus polițiștilor că tatăl ei „o îngropa în curte când credea că minte” și o lăsa acolo peste noapte.

Biroul procurorului din districtul Greene County a spus că este unul dintre cele mai grave cazuri de abuz asupra copiilor cu care s-a confruntat.

„Acest copil a fost bătut cu brutalitate, pentru că avea vânătăi pe tot corpul, a fost sufocat până în punctul în care a leșinat”, a spus procurorul David Russo.

„Fetița a fost pusă într-o groapă drept pedeapsă. A fost aruncată într-o groapă peste noapte. A fost izbită cu capul de perete și de podea. Este o barbarie”, a mai precizat procurorul.

Fetița le-a spus anchetatorilor că tatăl ei o bătea adesea cu o curea și o lovea cu brațul în care are o tijă de metal de la o operație, spune poliția.

Kraft este acuzat de multiple fapte de agresiune. Copiii au fost preluați de autorități.

 

In this article