Un bărbat, reținut de polițiștii din Orhei fiind suspectat de omor

Un bărbat din Orhei a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de omor. Potrivit Poliției Republicii Moldova, la data de 23 ianuarie, în jurul orei 16:30, oamenii...

Un bărbat din Orhei a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de omor.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, la data de 23 ianuarie, în jurul orei 16:30, oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat precum că acesta ar fi găsit corpul neînsuflețit al unchiului său în casa acestuia, cu semne de moarte violentă.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit identitatea victimei, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 61 de ani, locuitor al satului Susleni din raionul Orhei.

În urma cercetărilor preliminare, polițiștii au stabilit că, în timp ce doi bărbați consumau împreună băuturi alcoolice, între ei s-ar fi iscat un conflict, care a degenerat într-o bătaie. Victima ar fi decedat din cauza loviturilor primite, fapt confirmat ulterior de către medicul-legist.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost reținut. Acesta, de asemenea, este originar din Orhei. Anterior, bărbatul a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf, huliganism și violență în familie.

In this article