Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit decedat în curtea gospodăriei sale

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit decedat în curtea gospodăriei sale din satul Dîșcova, raionul Orhei. Totul a avut loc în data de...

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit decedat în curtea gospodăriei sale din satul Dîșcova, raionul Orhei.

Totul a avut loc în data de 13 martie. Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Orhei, Elena Băetrău, bărbatul ar fi fost depistat de o vecină de a sa, rezemat de peretele casei. Bărbatul se simțea foarte rău și nu putea răspunde la întrebările vecinei. Speriată, femeia a apelat la concubina bărbatului și a anunțat și serviciul 112.

Din nefericire,  la sosirea concubinei, s-a constatat că bărbatul nu mai era în viață.

Examinarea inițială a cadavrului a relevat o plagă deschisă în regiunea gleznei, cel mai probabil cauzată de o fractură a osului gambei. Nu au fost identificate alte leziuni sau plăgi pe corpul său.

Având în vedere faptul că decedatul avea probleme de sănătate și făcea abuz de alcool, cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma unei expertize medico-legale.

Inspectoratul de Poliție Orhei desfășoară în prezent toate măsurile necesare pentru a clarifica circumstanțele acestui caz și pentru a asigura respectarea drepturilor și procedurilor legale în anchetă.

In this article