Un bărbat este căutat de polițiști pentru furt!

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru că pe data de 28 ianuarie 2019, aflându-se în incinta...

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru că pe data de 28 ianuarie 2019, aflându-se în incinta policlinicii de pe str. N. Titulescu, a sustras din geanta  care se afla pe scaun, acte personale, portmoneul în care se aflau 700 lei și telefon mobil de model ,,Samsung” în valoare de 8000 lei, astfel părții vătămate i-a fost cauzat un prejudiciu considerabil în valoare totală de 9 200 de lei, transmite Breaking News.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt , în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă  va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon: 0686 66 202 sau 112.

In this article


Join the Conversation