Un bărbat din stânga Nistrului a murit după ce a fost înjunghiat de amicul său de pahar

Un bărbat a murit pe patul de spital după ce, în urma unui conflict, a fost înjunghiat de amicul său de pahar cu o sticlă. Potrivit presei din...

Un bărbat a murit pe patul de spital după ce, în urma unui conflict, a fost înjunghiat de amicul său de pahar cu o sticlă.

Potrivit presei din stânga Nistrului, cazul s-a produs la data de 10 august. Un pacient de 52 de ani a fost dus de urgență la spitalul regional, având o rană de înjunghiere penetrantă în cavitatea abdominală.

Acesta le-a spus oamenilor legii că a căzut pe o sticlă și s-a tăiat, iar mai apoi și-a pierdut cunoștința.

Cu toate acestea, ajunși la locul unde s-a produs incidentul, milițienii au observat detalii care indicau o evoluția diferită a evenimentelor. În curtea gospodăriei se afla mama bărbatului rănit, care a spus că fiul său a servit alcool împreună cu un prieten. Aceasta a menționat că ei au plecat într-o direcție necunoscută, iar când s-au întors a fost nevoie dea chema ambulanța, deoarece fiul său era rănit.

Prin urmare, oamenii legii au discutat și cu prietenul victimei. Aceștia au atras atenția că pe corpul său sunt semne de luptă. Bărbatul a povestit versiunea sa a desfășurării evenimentelor, însă într-un final a recunoscut că între el și victima s-a iscat un conflict și au început să se bată.

Astfel, milițienii au presupun că prietenul victimei de 50 de ani a apucat o bucată de sticlă, l-a înjunghiat pe prietenul său în abdomen, a chemat ambulanța și a plecat acasă.

Din păcate, victima a decedat la spital.

Pe fundalul incidentului a fost deschis un dosar penal, iar suspectul a fost arestat.

In this article